ТУРИЗЪМ

„Основната ни цел е да създаваме емоционално изживяване за нашите гости, което те помнят дълго“

КАКВО ВКЛЮЧВА НАШАТА ТУРИСТИЧЕСКА ОБИКОЛКА ?

Част 1

Туристите ще бъдат посрещнати в прекрасен двор, заобиколен с изящни розови градини. Първото нещо, което ще изпитат е допир с нашата култура, а именно – посрещане с домашна пита със шарена сол и мед – и всеки ще изтегли своето номерче за нашата пълна с изненади томбола…

Веднага щом прекрачат границите, гостите ще станат свидетели на традиционни български хора, изпълнявани от красивите ни и млади танцьорки. Докато се наслаждават на прекрасните танци ще могат да се радват на богата дегустационна трапеза, на която ги очакват традиционни български деликатеси, продукти с розов цвят – сладко, сок, меденки, както и интересен алкохол приготвен с роза и лавандула, които сме сигурни, че никога досега не са опитвали.

След като се погрижим за техния комфорт с вкусни деликатеси и весели наздравици, гостите ще имат шанс да се включат в хорото и да се докоснат до българския фолклор. Тази част от програмата е винаги весела и оставя незабравими спомени на нашите гости. След танците следва кратка лекция за отглеждането и брането на розите и теглене на победителите от томболата, които получават продукти с роза и лавандула.

Последната част са любимите за всички снимки в розовата градина, с домакините и с танцьорките. Желаещите получават кошници, за да се включат в розобера

Част 2

След приказното посрещане, гостите ще се качат обратно на автобуса за кратко 5-минутно пътешествие до нашата дестилерия, където ще могат на живо да наблюдават процеса по-добиването на известното по цял свят БЪЛГАРСКО РОЗОВО МАСЛО.

 След това ще има презентация, в която се разказва повече за розовото масло, неговото добиване и самия бизнес. В края на презентацията желащите ще имат възможност да закупят сувенири от роза и лавандула.

Част 3

В началото на лавандуловата кампания – 01 юли, лавандуловите ни градини се превръщат в част от приключението.
Групи, които посещават дестилерията между 01 юли и 10 август ще имат шанса да видят невероятните ни лавандулови градини, в които ще могат да направят едни от най-красивите си снимки. Изживяване, което всичките ни гости обожават. За желаещите могат да се организират допълнителни обиколки и посещения на културно-исторически забележителности в региона.